Andersson golv

Om oss

Vår historia

Anderssons Bygg & Golv i Enköping AB grundades av Lasse Andersson år 2004. Idag jobbar firmans två anställda, Lasse och Jocke fortfarande sida vid sida. Dessa år har gett ovärdelig erfarenhet, kunskap och kontakter med leverantörer och samarbetspartners.

I den historiska återblicken ser vi att den största orsaken till vår 100%-iga kundnöjdhet är delaktigheten i projekten. Våra kunder är alltid delaktig från A till Ö eller så mycket de vill. Många gånger med våra inspel av erfarenhet från våra många och, till karaktär, olika projekt. Vi har alltid haft ambition att öka vår kunskap och erfarenhet varför vi ofta blir leverantör av mer komplicerade badrumsrenoveringar. Det är vi stolta över.

Vår vision

Visionen för oss på Andersson Golv är att ständigt hålla den höga nivån kundnöjdhet, att göra varenda jobb så pass bra att det långsiktigt inte skall behöva göras om. Att genom hela projekttiden hålla våra kunder uppdaterade och delaktiga för att undvika även de minsta missförstånden.

I vårt företag sitter ”ärlighet varar längst” i väggarna och att vi ska fortsätta behålla kundnöjdheten och aldrig återkomma för att göra om något vi utfört.

Våra tjänster

Vi lägger störst fokus på badrumsrenoveringar men jobbar även med andra renoveringar och byggservice. Alltid med tydliga tidsplaner och prisspecifikationer som hålls.

Väljer ni oss som företag att hjälpa er som kund, skall ni vara säkra på att vi levererar utefter det vi lovar. Likt tidigare, det viktiga är att ni som kund är nöjd.