Vårt tillvägagångssätt

Vi genomför alla våra projekt tillsammans med dig som kund och att vi har ditt förtroende genom hela processen är något som vi jobbar hårt för. I första steget träffas vi alltid för en genomgång av önskemål, förväntningar och prioriteringar. Det är du som kund som vet hur du vill ha slutresultatet och med vår erfarenhet, kunskap och kreativitet ser vi till att hitta den bästa vägen dit. Efter avstämning av tydlig projektplanering och prisförslag är vi redo att starta.

För oss är det viktigt att du som kund förstår och är delaktig i vad som händer och varför under hela projektet. Trygghet för dig som kund är något vi tycker är mycket viktigt och vill därför ge dig möjligheten till så mycket information som möjligt. Vi ser till att träffas för avstämningsmöten flera gånger under pågående projekt.

Anderssons Bygg & Golv i Enköping AB grundades som enskild firma år 2004 och gick under 2006 över till aktiebolag. Idag är det Lasse tillsammans med Jocke som driver företaget vidare och har varit med ända sedan start. Under denna period har vi skapat bra kontakter och samarbetspartners som undsätter oss då det blir högtryck med jobb.

Våra Tjänster

Andersson Golv är ett byggföretag med fokus på badrum. För oss är professionalitet och kundnöjdhet stommen i företaget. Vi ser alltid till att komma med kreativa förslag på lösningar för våra kunder, och kan leverera därefter.

Företaget lägger största fokus på badrumsrenovering men utför även andra tjänster. Behöver ni hjälp med andra byggjobb, t.ex. tvättstugor, sovrum, övrig byggservice och renoveringar så är ni varmt välkomna att kontakta oss. 

Andersson bygg
Andersson golv 1
Andersson golv-badrum